Hoe word ik lid ?

 

Je kunt je bij de Golf Cabriolet club Nederland aanmelden door onderstaande formulier in te vullen:

De kosten voor het lidmaatschap in 2020 bedragen € 40,00 per kalenderjaar. Daarnaast dienen nieuwe leden een eenmalig inschrijfgeld te voldoen van € 10,00. Totaal dient dus het eerste jaar van lidmaatschap € 50,00 te worden overgemaakt.

Indien men in de periode van 1 Juli – 1 Nov lid wil worden gaarne eerst contact opnemen met de secretaris dit ivm korting voor het lopende jaar. Vanaf 1 Nov betaald een nieuw lid weer gewoon € 50,00 maar dat is dan inclusief de contributie voor 2021.

Stort het bovenstaande bedrag op onze rekening, ING NL77INGB0000308743 t.n.v. Golf Cabriolet Club Nederland. Vermeld bij mededelingen je naam en adres. Je ontvangt dus geen acceptgiro o.i.d.

Je ontvangt, nadat we de juiste betaling en de inschrijfgegevens hebben ontvangen, van ons een bevestiging met je lidmaatschapsnummer en een clubsticker. Houd er dus rekening mee dat er twee à vier weken overheen gaan, alvorens je officieel aangemeld bent. De Golf Cabriolet Club is een vereniging die geheel gerund wordt door vrijwilligers.

Belangrijk: Je lidmaatschap wordt pas geactiveerd nadat de betaling ontvangen is.

Degenen die niet over internet en/of email beschikken kunnen voor inschrijving contact opnemen met het secretariaat van de Golf Cabriolet Club Nederland telefoon : 010 – 7611258